5 типів чоловіків-невдах, від яких краще триматися подалі

Перед тим, як вступати у шлюб, слід уважно придивитися до свого партнера. Адже, якщо ви помітите у своєму обранці певні ознаки, є великі шанси, що перед вами справжній лузер і життя поруч із ним буде дійсно нестерпним.
На які сигнали варто звернути увагу, щоб вчасно розпізнати такого персонажа – читайте у матеріалі нижче.
Що думають про невдах психологи
На думку психологів, невдахою можна назвати людину, яка не досягає своєї мети і відрізняється кричущою непостійністю. І якщо в жінках така вітряність легко уживається з відповідальністю, то з чоловіками часто грає злий жарт.
За словами фахівців, зазнавши декілька поразок у житті, чоловік може легко втратити віру в себе та розізлитися на весь світ. І щоб відігратися, він не робитиме нові спроби досягти успіху, а зганятиме свою злість на інших, найчастіше своїй партнерці.
5 негативних сигналів, які видають хлопця-невдаху – не тільки слова, але й вчинки мають значення.
Він не виконує обіцянки
Якщо чоловік щось вам пообіцяв, але не виконав це, будьте на сторожі. Звичайно, ситуації бувають різні, але якщо замість вибачення і суттєвої причини, чому так сталося, ви отримали неправдоподібні виправдання, швидше за все чей чоловік не вартий вашої уваги.
Він не вкладається у вас
Мова не тільки про увагу і турботу, а й про фінансові вкладення. Якщо чоловік не готовий витрачати на вас гроші, тішити подарунками та сюрпризами, швидше за все, він не розглядає вас як повноцінну партнерку або просто не розуміє, як влаштовані жінки. З такими супутником ви навряд чи почуватиметеся бажаною та потрібною.
Він скаржиться на життя
Невдахи постійно скаржаться на життя. Якщо хлопця усе не влаштовує, то швидше за все, він не має за плечима досягнень, якими дійсно може похвалитись. Успіні люди просто не мають часу на такі думки і ніколи не транслюють їх у Всесвіт.
Він вас контролює
Невпевненість чоловіка свідчить про його бажання усе контролювати, в тому числі і вас. Такі екземпляри будуть постійно перепитувати, де ви, з ким, та навіть перевіряти ваш телефон. Поруч з такими чоловіками робити вам точно нічого.
Він принижує вас
Якщо хлопець починає принижувати та вишукувати у вас недоліки, це означає, що він просто хоче здаватися кращим на вашому фоні. І це не з вами щось не окей, а з ним. Єдиний правильний варіант – втекти від цього морального аб’юзера якомога швидше.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment